Επίθεση με ύβρεις του Χρήστου Παππά της ΧΑ εναντίον της Μαρίας Δεναξά

0
4

 

Απίστευτη επίθεση με ύβρεις εναντίον της ανταποκρίτριας στο Παρίσι Μαρίας Δεναξά εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter.
Απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο έγραψε: «Πρακτοράκια, αμερικανικομμουνιστές, ρουφιάνες και κλαψομαρίες. Το αυγουλάκι σας μέρες που είναι. ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ».

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που είχε αναρτήσει η Μαρία Δεναξά στο Twitter, όπου έγραφε: «Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει Πάσχα. Από το πρωί εκκολάπτει αυγά του φιδιού σε διόδια, εθνικές οδούς και αλλού, όπου γνωστοί Χρυσαυγίτες μοιράζουν φέιγ βολάν».

pappas

Η δημοσιογράφος «απάντησε» στις… ευχές του Χρήστου Παππά, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook γράφοντας:
Αντιπαρέρχομαι την απειλή και τις «ευχές» που μου έστειλε το ανθρωποειδές που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το ναζιστικό μόρφωμα, με αφορμή ένα tweet που έκανα το Μεγάλο Σάββατο και υπενθυμίζω πως σε καιρούς μεγάλης ύφεσης, όπως αυτούς που ζούμε σήμερα, ο φασισμός και η ρητορική του μίσους και της βίας γιγαντώνονται από την ανοχή μιας απελπισμένης κοινωνίας, όπου η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αρχίζει να φθίνει επικίνδυνα. Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν μπει στον πειρασμό να υποστηρίξουν την Χ.Α. στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. Πριν το κάνουν, ας λάβουν υπόψη τους πως ο φασισμός που επιθυμούν κι επικροτούν σήμερα πρώτα έρχεται για τους «άλλους» και μετά για όλους. Ας μην βάλουμε λοιπόν την πατρίδα μας σε νέες άσχημες περιπέτειες. Εκτός κι αν είναι αυτό που επιδιώκουμε και θέλουμε… Στην πρώτη φώτο, άλλη μια γεύση από νεοναζιστική παράνοια Στην τρίτη, άλλο ένα δείγμα φασιστικού μίσους από ένα «φίδι» που μόλις εκκολάφτηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here