Επιβεβαιώνουν ότι συντρίμμια ανήκουν στην αγνοούμενη πτήση ΜΗ370

0
12

 

Στις 8 Μαρτίου 2014 η πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών εξαφανίστηκε από τα ραντάρ παίρνοντας στον θάνατο 239 άτομα. Σήμερα οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι το τμήμα πτερυγίου που βρέθηκε στην Τανζανία είναι «πολύ πιθανόν» να προέρχεται από την πτήση MH370, μετά τις έρευνες που πραγματοποίησαν εμπειρογνώμονες από τη Υπηρεσία Μεταφορών και Ασφάλειας της χώρας.

Ο υπουργός Μεταφορών της Αυστραλίας Ντάρεν Τσέστερ ανέφερε ότι οι εμπειρογνώμονες θα συνεχίσουν τις αναλύσεις «προκειμένου να αξιολογήσουν τις πληροφορίες μπορούν να εξαχθούν» από το κομμάτι που έχει βρεθεί. Μέχρι στιγμής, ένα εύρημα έχει επιβεβαιωθεί ότι προέρχεται από εξαφανισμένο Boeing-777, ενώ τέσσερα ακόμη θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι προέρχονται από το συγκεκριμένο αεροσκάφος.

Η Κίνα, η Μαλαισία και η Αυστραλία έχουν επιβεβαιώσει ότι η εν εξελίξει έρευνα θα ανασταλεί μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση στα εναπομείναντα 10.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, εκτός κι αν προκύψουν νέες ενδείξεις για την ακριβή τοποθεσία όπου θα μπορούσε να έχει καταπέσει το αεροσκάφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here