Επιχείρηση τεχνητών κρίσεων «βλέπει» η Όλγα Γεροβασίλη

0
5

 

Tην επιχείρηση δημιουργίας τεχνητών κρίσεων, καταγγέλλει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη στην υπόθεση Πανούση.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, η κ. Γεροβασίλη υποστηρίζει ότι σε μία κρίσιμη καμπή για τη χώρα, πραγματοποιείται μία μικροπολιτική εκμετάλλευση ζητημάτων δευτερεύουσας σημασίας, με στόχο να προκληθούν τεχνητές κρίσης.

Μάλιστα, εξηγεί ότι δεν πρόκειται για καινούρια τακτική, καθώς παλαιότερα είχαν στοχοποιήσει τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Νίκο Φίλη, τον Γιάννη Μουζάλα και τον Νίκο Κοτζιά.

«Η αντιπολίτευση και πάλι προσπαθεί να επαναφέρει την ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων» τονίζει η κ. Γεροβασίλη, κάνοντας λόγο για σπασμωδικές αντιδράσεις και δείγμα πολιτικής ανευθυνότητας.

Με αφορμή την πρόσφατη απεργιακή κινητοποίηση, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης διευκρινίζει ότι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στη διαδήλωση δεν είναι αντιφατική. Αντίθετα, συνεχίζει, αντιφατική είναι η συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της αντιπολίτευσης, που έκαναν εκστρατεία υπέρ του «ναι».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικό κόμμα, όντας μέσα στην κοινωνία και τις διεκδικήσεις της, είναι απολύτως λογικό να αντιτίθεται σε αντιεργατικές πολιτικές» σημειώνει και προσθέτει ότι θεσμικά, η κυβέρνηση δεν ταυτίζεται με το κόμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here