Επιχειρηματίας έβγαλε από τη φυλακή 12 κρατούμενους πληρώνοντας τα χρέη τους!

1
26

Ένας Κύπριος επιχειρηματίας, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του έβγαλε τη Μ. Πέμπτη από τη φυλακή Λευκωσίας 12 βιοπαλαιστές που ήταν φυλακισμένοι για χρέη προς το Δημόσιο.

Και όχι μόνο τους έβγαλε έξω από τη φυλακή πληρώνοντας τις οφειλές τους ώστε να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους, αλλά εξέφρασε και την επιθυμία να τους προσφέρει δουλειά, σε όσους βέβαια από τους 12 το επιθυμούν.

Στους 12 περιλαμβάνεται βιοπαλαιστής με τετραπληγικό παιδί, ο οποίος βρέθηκε στη φυλακή για οφειλές μόλις 400 ευρώ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παρακαλώ απαντήστε μου,
    Τα τελευταία 6 χρόνια η Εφορία δεν μου έχει δώσει τις επιστροφές μου από παρακράτηση φόρου, είμαι Δ.Υ., καθότι κλήθηκα κληρονόμος 1ου εξαδέλφου εν αγνοία μου και αποποιήθηκα εκπρόθεσμα. Επίσης πλήρωσα ως κληρονόμος όπου κρίθηκα από την ΔΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ όπου ανήκε ο μακαρίτης, χρεωστικά του σημειώματα, υποχρεώσεις του προς την Εφορία. Η οφειλή προς εμένα είναι 5.000. Το μόνο που δεν έχω πληρώσει και όχι εσκεμμένα είναι ο ΕΝΦΙΑ, καθότι περίμενα τον σχετικό συμψηφισμό και την Επιστροφή του Μεγαλύτερου μέρους του χρηματικού ποσού του Δημοσίου υπέρ μου. Τι πρόκειται να γίνει, ενώ μου οφείλει η Εφορία εφόσον δικαιώθηκα και δικαστικά μετά από πέντε χρόνια δικαστηρίων και ταλαιπωρίας αφού και οι συγγενείς έβγαλαν την ουρά τους απέξω με έκαναν κοινώς μπαλάκι από τον έναν στον άλλον, πρόκειται να βρεθώ στη φυλακή;; Να περάσω και Αυτό;; Σας Ευχαριστώ πολύ και Παρακαλώ Περιμένω Απάντηση, διότι η Εφορία ακόμη με έχει χρεωμένη στο σύστημα και όχι …Πιστωμένη.!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here