Εραστής του bisexual μακελάρη της Νίκαιας: Θα έφτυνα στον τάφο του

0
3

 

Ένας 73χρονος ανδρας που δεν ήθελε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του και οι Αρχές τον ταυτοποίησαν ως «κύριο εραστή» μίλησε για τον «φίλο» του, μακελάρη της Νίκαιας, Μοχάμεντ Μπουλέλ ο οποίος ανήμερα της Εθνικής Εορτής της Βαστίλλης σκότωσε με φορτηγό 84 άτομα.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο εραστής του Μπουλέλ αποκάλυψε ότι εκείνος του ζήτησε να νοικιάσει ένα φορτηγό με την πιστωτική του κάρτα: «Με ρώτησε: “Πες μου αγαπητέ φίλε μου – πάντα με φώναζε αγαπητό φίλο – είναι ακριβό να νοικιάσω ένα φορτηγό; Ξέρεις αν πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια πιστωτική κάρτα ή μπορείς να πληρώσεις και με επιταγή ή μετρητά;. Τον ρώτησα γιατί ρωτούσε και τι το ήθελε το φορτηγό. Γέλασε και μου είπε: «Δεν είναι για μένα. Ρωτάω για έναν φίλο μου – σαν χάρη”».

Ο άντρας παραδέχτηκε πως ήταν «φίλος» με τον bisexual Μπουλέλ για 7 χρόνια, αλλά παραδέχτηκε επίσης πως «ο καλύτερος μου φίλος ήταν ένας δολοφόνος, ένας εγκληματίας. Αν είχε τάφο, θα έφτυνα πάνω του».

Περιγράφοντας τις εβδομάδες πριν την επίθεση, περίγραψε πως η συμπεριφορά του Μπουλέλ είχε μεταμορφωθεί από τον χαμογελαστό φίλο του – με το παρατσούκλι Momo – σε κάποιον ήσυχο και απομονωμένο άνθρωπο.

«Ο Momo ήταν κάποιος άλλος. Δεν μπορούσε να μας κοιτάξει στα μάτια. Σε έναν μήνα είχε αλλάξει», δήλωσε.

Ο 73χρονος δήλωσε πως ο παντρεμένος Τυνήσιος τρομοκράτης του έδειξε βίντεο στο λάπτοπ του με αποκεφαλισμούς που έκανε το Ισλαμικό Κράτος, στην πορεία του προς τον εξτρεμισμό.

Ο ομοφυλόφιλος άντρας μίλησε για τον δολοφόνο μόνο ως φίλο του και όχι ως εραστή του, υποστήριξε ότι ο ίδιος ήταν περισσότερο για αυτόν ένας μέντορας, ένας πατέρας, που γνώρισε ακόμη και τη γυναίκα του όταν αυτή τον κάλεσε γιατί ο Μοχάμεντ Μπουλέλ την είχε χτυπήσει.

Ο 73χρονος δήλωσε ότι στον Μπουλέλ άρεσαν οι γυναίκες και ότι το να είναι γκέι «δεν του ταίριαζε».

«Του είχα γνωρίσει του φίλους μου…κοπέλες, νέους ανθρώπους» δήλωσε στην συνέντευξη και μετά πρόσθεσε ότι τον είχαν διώξει από το γυμναστήριο επειδή παρακολουθούσε έντονα κοπέλες να γυμνάζονται.

«Ήταν ευγενικός, πρόθυμος και δεν του άρεσαν οι συγκρούσεις. Αλλά ήταν επίσης θυμωμένος και εύκολα επηρεαζόταν. Μιλούσαμε για τους τζιχαντιστές και μου είχε πει: «Δεν με νοιάζει για τον πόλεμο».

Γυναίκες και άντρες σύντροφοι του Μπουλέλ,
τον περιέγραψαν σε μια σειρά συνεντεύξεων ως «μανιακό με το σεξ» και ως έναν «πάρα πολύ βίαιο bisexual σαδιστή», σύμφωνα με τους The Times.

Σύμφωνα με την Dailymail, εκτός από το να δοκιμάζει την ομοφυλοφιλία, ο Μπουλέλ έπινε αλκοόλ και έκανε ναρκωτικά, παρά τους ισχυρισμούς ότι πρόσφατα είχε μεταμορφωθεί σε έναν «αυστηρό Μουσουλμάνο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here