Ερντογάν: Θα επαναφέρουμε τη θανατική ποινή αν ο λαός το θέλει (BINTEO)

0
10

 

Στην πιο μεγαλειώδη και την πολυπληθέστερη συγκέντρωση που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Κωνσταντινούπολη για τη «δημοκρατία και τους μάρτυρες» οι οπαδοί και υποστηρικτές του Ερντογάν διατράνωσαν την πίστη και την υποστήριξή τους στον πρόεδρό τους μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, στις 15 Ιουλίου.

Στη συγκέντρωη συμμετείχαν και τα τρία κόμματα της χώρας εκτός από τους Κούρδους ενώ η ομιλία του Ερντογάν προκάλεσε παραλήρημα στο συγκεντρωμένο πλήθος.

 «Εάν ο λαός θέλει την θανατική ποινή, τα πολιτικά κόμματα θα ακολουθήσουν τη βούλησή του», είπε ο Ερντογάν μπροστά στο πλήθος, που φώναζε «ποινή θανάτου», και πρόσθεσε: «οι περισσότερες χώρες εφαρμόζουν την θανατική ποινή».

Αναφερόμενος στην άρνηση της Γερμανίας να τον φιλοξενήσει στη συγκέντρωση, ο Ερντογάν είπε προς το πλήθος ότι αντίθετα το Βερολίνο επέτρεψε σε κούρδους ακτιβιστές να μιλήσουν μέσω video link.

«Πού είναι η δημοκρατία; Αφήστε τους να τρέφουν τους τρομοκράτες και αυτοί θα επιστρέψουν και θα τους χτυπήσουν», είπε ο Ερντογάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here