Έριξε τα 3 παιδιά της από τον 4ο όροφο για να σωθούν από τη φωτιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
17

 

Η μάνα δεν είχε άλλη διέξοδο για να σώσει τα παιδιά της αλλά και τον εαυτό της από το φλεγόμενο κτίριο. Οι καπνοί ήταν πυκνοί, η μητέρα δεν μπορούσε να κατέβει και να σωθεί, γιαυτό βγήκε σε ένα περβάζι και έριξε τα παιδιά της στο κενό.

Ευτυχώς όσο και εάν οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της, τόσο τα παιδιά όσο και εκείνη που βούτηξαν στο κενό, επάνω σε ανοιχτές κουβέρτες που κρατούσε ο κόσμος από κάτω, σώθηκαν δίχως καν να τραυματιστούν.

Η 30χρονη Πρίσιους Ενιόκο, παγιδεύτηκε στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας της στη Νότια Κορέα. Οι υπόλοιποι όροφοι είχαν πιάσει φωτιά. Δεν μπορούσε να κατέβει.

Οι καπνοί την έπνιγαν και οι φλόγες άρχισαν ήδη να γλείφουν και τον όροφο της.

Καθώς η πυροσβεστική δεν είχε φανεί μέχρι εκείνη την ώρα πήρε την απόφαση να δράσει. Ο κόσμος κάτω στο δρόμο, έφερε κουβέρτες και έφτιαξε αυτοσχέδιο «σεντόνι» όπως αυτό που χρησιμοποιούν οι πυροσβέστες.

Η Ενιόκο στις τραγικές στιγμές,  ρίχνει ένα, ένα τα μικρά της παιδιά στο κενό και στη συνέχεια βουτάει και η ίδια. Η κουβέρτες έκαναν καλά τη δουλειά τους. Η μητέρα και τα παιδιά δεν τραυματίστηκαν καν.

Τα παιδιά της Ενιόκο είναι 4 χρονών, 3χρονών και 7 μηνών. Την ιδέα για να πηδήξει στο κενό, η οποία αποδείχτηκε επιτυχημένη, είχε μια ομάδα πιλότων των ΗΠΑ, οι οποίοι από την κοντινή βάση είδαν την πυρκαγιά και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Ήταν μάλιστα εκείνοι που καθοδηγούσαν τα άλματα και κρατούσαν τις κουβέρτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here