Έρρικα Μπρόγιερ: Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο έρωτας της ζωής μου

0
26

 

Η Έρρικα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν οπου μίλησε για τον έρωτα της ζωής της που υπήρξε ο Κώστας Βουτσάς. Παρ’ όλο πυο εκείνος παντρεύτηκε τέταρτη φορά η Έρρικα Μπρόγιεερ δηλώνει πως δε θα τον παντρευόταν η ίδια ποτέ ξανά.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, ενώ αυτός ήταν ο πρώτος γάμος του Βουτσά. Λίγο αργότερα πήραν την απόφαση να χωρίσουν. «Ο Κώστας πάντοτε ήταν γυναικάς. Μόνος του μου είχε πει, όταν πια χωρίσαμε «Έρρικα, αυτό με τα χρόνια επιδεινώνεται». Τουλάχιστον, ο Κώστας τα έλεγε. Άλλοι δεν τα λένε» είχε πει σε συνέντευξή της το 2011 στην εφημερίδα Espresso.

Μετά το διαζύγιο τους, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου με την οποία απέκτησε μαζί δύο κόρες, την Θοδώρα και την Νικολέτα. Και η Έρρικα Μπρόγιερα παντρεύτηκε ξανά, τον Γιάννη Μαρινάκη, έναν άνθρωπο που όπως τονίζει στη συνέντευξή της στο Λοιπόν, ήταν πολύ διαφορετικός από τον Κώστα Βουτσά. Ο δεύτερoς σύζυγός της δεν είχε σχέση με τον χώρο. Ήταν δημόσιος υπάλληλος, με καλή θέση και πολύ μορφωμένος. «Τον γνώρισα στα πενήντα. Ήμουν ακόμα πολύ όμορφη. Είχα και μια σχολή χορού και γυμναζόμουν κάθε μέρα. Δεν μπορέσαμε να μείνουμε πολλά χρόνια μαζί. Πέθανε…», έχει δηλώσει η ίδια.

Θα παντρευόταν ξανά τον Κώστα Βουτσά;

«Όχι όχι! Ξαναπαντρεύτηκα αργότερα έναν άνθρωπο, διαφορετικό στιλ από τον Κώστα», απάντησε. Και πρόσθεσε: «Τον δεύτερο σύζυγό μου τον γνώρισα 50 ετών. Ήταν γλυκός, στοργικός, ανοιχτοχέρης, όμορφος, χαρούμενος, είχε πολλά προσόντα, τελείως άλλο στιλ από τον Κώστα. Αλλά, αν μου έλεγαν ποιον από τους δύο θα διάλεγα τώρα, θα διάλεγα τον Κώστα πάλι, όχι για να τον παντρευτώ, μόνο σαν σχέση. Μάλλον ο Κώστας ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ο Κώστας είναι πανέξυπνος κι αυτό είναι μεγάλη δουλειά. Η εξυπνάδα είναι το πρώτο και μετά είναι η ομορφιά για τον άντρα, αλλά και για τη γυναίκα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here