ΕΣΗΕΑ: «Αθώοι» Μαλέλης, Πορτοσάλτε, Κονιτόπουλος

0
13

 

Με ψήφους 3-2 το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έκρινε πως δεν παραβίασαν τη δεοντολογία ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης, ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε και Νίκος Κονιτόπουλος, αρχισυντάκτης της εκπομπής «Σκάι στις 6.00» την εβδομάδα του δημοψηφίσματος, τον Ιούλιο του 2015, σύμφωνα με το typologies.gr.

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο, ποινή διαγραφής 18 μηνών επέβαλε στον Σταμάτη Μαλέλη, γενικό διευθυντή ενημέρωσης του ΣΚΑΪ το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, για την κάλυψη του δημοψηφίσματος του Ιουλίου 2015, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα freelancers.gr. Στον Άρη Πορτοσάλτε επιβλήθηκε ποινή διαγραφής ενός έτους και στον Νίκο Κονιτόπουλο αρχισυντάκτη της εκπομπής «ΣΚΑΪ στις 6» (παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μη μέλος της ΕΣΗΕΑ) ποινή διαγραφής έξι μηνών.

Επίπληξη έλαβαν η Όλγα Τρέμη, η Μαρία Σαράφογλου, ο Μανώλης Καψής και η Μαρία Χούκλη, ενώ δεν διαπιστώθηκε παραβίαση της δεοντολογίας για τους Γιάννη Πρετεντέρη και Δημήτρη Οικονόμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here