Ευρωβουλευτής προκαλεί τον Φάρατζ με στοίχημα ένα εκατ. ευρώ για το Brexit

0
6

 

Η Βρετανία δεν μπορεί να αφήσει την Ευρώπη στα χέρια της Γερμανίας και της Ιταλίας, υποστηρίζει Λιθουανός ευρωβουλευτής, πρώην επαγγελματίας του πόκερ, και προκαλεί τον Φάρατζ σε στοίχημα.

Ο Antanas Guoga, ο γνωστός με το όνομα «Tony G» από την -ιδιαιτέρως επικερδή – ενασχόλησή του με το πόκερ ως επαγγελματίας παίχτης καλεί τον Τόνι Φάρατζ, επικεφαλής του εθνικιστικού Ukip και θερμό υποστηρικτή του Brexit σε στοίχημα, με επιστολή που έστειλε στο γραφείο του.

Στην επιστολή του Γκουόγκα προς τον Νάιτζελ Φάρατζ, ο Λιθουανός πρώην επαγγελματίας παίκτης πόκερ λέει:

«Κάθε φορά που σε βλέπω στις Βρυξέλλες, όχι πολύ συχνά, πάντα γυρνάς τη πλάτη σου σε όλους – εγώ δεν θα γύρναγα τη πλάτη μου όμως σε ένα στοίχημα σε κανέναν. Γνωρίζω επίσης πως σου αρέσει να στοιχηματίζεις καθώς σε είδα να ποντάρεις 1000 λίρες για το Brexit. Τι θα έλεγες να ανεβάζαμε το ποσό στο ένα εκατομμύριο ευρώ όμως Νάιτζελ; «Τα βλέπεις»; Ενημέρωσε με, όλοι είναι νικητές έτσι καθώς τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς»!

Ο «Tony G» δηλώνει τόσο πεπεισμένος ότι οι βρετανοί θα ψηφίσουν υπέρ της παραμονής τους της παραμονής τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση και για αυτό τον προκαλεί σε στοίχημα. Στην περίπτωση που ο επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος δεχτεί την πρόκληση σε περίπτωση που χάσει το Brexit, θα πρέπει αυτός να πληρώσει το στοίχημα.

«Μην αφήσετε την Ευρώπη με τη Γερμανία και τη Γαλλία. Αυτό θα ήταν κρίμα για τις αγορές, τις επιχειρήσεις, τους ερευνητές, την καινοτομία σε όλο τον κόσμο» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here