Ευρωπαϊκός αποχαιρετισμός με ειρωνεία και κυνικότητα από τον Φάρατζ

0
12

 

Αμετανόητος υπέρμαχος του Brexit και του χάους που προκάλεσε ο Βρετανός ευρωβουλευτής και παραιτηθείς πρόεδρος του Ukip αποχαιρέτισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειρωνικά και κυνικά σχόλια.

Όπως ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου θα του λείψει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά θα παραμείνει μέχρι να ολοκληρωθεί η αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.

«Θα μου λείψει το θέατρο, θα μου λείψει το δράμα» είπε σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Στρασβούργο. «Θα μου λείψει φαντάζομαι σε προσωπικό επίπεδο να θεωρούμαι ο κακός της υπόθεσης. Απόλαυσα τις κραυγές. Ήταν υπέροχα» κατέληξε.

«Ίσως εγώ να επανέλθω στο Στρασβούργο, ίσως σε πέντε χρόνια, ίσως σε δέκα ίσως τη στιγμή που η ΕΕ θα είναι στο τέλος της
» είπε κυνικά και με ονειροπόλο ύφος συμπλήρωσε: «Όταν πια δεν θα έχουμε σημαίες και ύμνους και στρατούς και προέδρους, αλλά θα έχουμε μια Ευρώπη που θα στηρίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1940 στο Στρασβούργο στην ιδέα των ευρωπαϊκών εθνών μέσω του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου όλοι οι γείτονες θα εργάζονται μαζί, θα κάνουν εμπόριο μαζί θα συνεργάζονται μεταξύ τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here