Έξαλλος ο Κάλβιν Χάρις με την Τέιλορ Σουίφτ

0
30

 

Συντρίβεται η εικόνα του καλού κοριτσιού που χρόνια έχει χτίσει η Τέιλορ Σουίφτ η οποία δημιούργησε καριέρα από τραγούδια χωρισμού από κακά αγόρια!

Κι όμως ενώ όλοι μιλούσαν για τον τέλειο έρωτα και το πιο ερωτευμένο ζευγάρι που θα έφθανε και μέχρι την εκκλησία, όλα τελείωσαν πριν από μερικές εβδομάδες όταν το ζευγάρι αιφνιδίως ανακοίνωσε τον χωρισμό του χωρίς να ακουστεί ποια ήταν η αφορμή.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Κάλβιν Χάρις είχε αναρτήσει στο twitter ότι οι δυο τους διατηρούν μια άψογη σχέση με εκτίμηση, αγάπη και σεβασμό.

Ωστόσο, μόλις δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες της popstar να φιλιέται με τον νέο Τζέιμς Μποντ, Τομ Χίντλεστόουν και να δείχουν την Τέιλορ να έχει προχωρήσει σε νέα σχέση, ο Κάλβιν εξαγριώθηκε. Κι αποφάσισε να τη διαγράψει από τη ζωή του. Δεν θέλει ούτε το όνομά της να ακούει. Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες τους από το twitter και το instagram, της έκανε ακόμη και unfollow ενώ μπλόκαρε όλους τους κοινούς τους φίλους ώστε να μην παρακολουθούν τις κινήσεις του. Ένας άλλος Κάλβιν Χάρις λένε οι πηγές…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here