Εξέδιδαν 14χρονη αντί 80 ευρώ την ώρα

0
7

 

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της δράσης κυκλώματος που εξέδιδε ανήλικο κορίτσι στην πορνεία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της 14χρονης, ανακαλύπτοντας γυμνές φωτογραφίες του κοριτσιού στο Facebook.

H ιστορία εκτυλίχθηκε σε έναν οίκο ανοχής στην Καλλιθέα, όπου το ανήλικο κορίτσι εκδιδόταν από τους μαστροπούς για 80 ευρώ την ώρα.

Ένας αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης και ζήτησε να έχει ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη, με αποτέλεσμα να περάσει χειροπέδες στον 48χρονο μαστροπό, την 50χρονη υπεύθυνη για τη λειτουργία του οίκου ανοχής, σε έναν 47χρονο οδηγό που μετέφερε το παιδί σε ερωτικά ραντεβού, καθώς και σε μια 23χρονη στον ίδιο οίκο ανοχής.

Μάλιστα, η 23χρονη φέρεται να ήταν και ουσιαστικά ο άνθρωπος, που «έσπρωξε» στην πορνεία την ανήλικη.

Μάλιστα όπως αναφέρει η «Espresso», η 23χρονη ιερόδουλη ήταν η «δασκάλα» της ανήλικης κοπέλας, καθώς άρχισε να της δείχνει σκληρές ταινίες πορνό, ενώ με τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων «δίδασκε» στο παιδί τα μυστικά του σεξ.

Όταν οι μαστροποί θεώρησαν πως η ανήλικη ήταν έτοιμη να δεχθεί πελάτες, την έβαλαν στον οίκο ανοχής στην περιοχή της Καλλιθέας και τη φωτογράφισαν με αισθησιακά εσώρουχα, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για διαφήμιση μέσω του Facebook, όπου είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ.

Αμέσως, η 14χρονη άρχισε να δέχεται πελάτες, ικανοποιώντας τα βίτσια τους.

Από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, προέκυψε πως η ανήλικη είχε εγκαταλείψει το σχολείο και είχε φύγει από το σπίτι της στο Μενίδι, καθώς το οικογενειακό περιβάλλον ήταν ακατάλληλο για να μεγαλώσει ένα παιδί και μάλιστα στην εφηβεία. Μετά τη φυγή της, βρήκε καταφύγιο στο διαμέρισμα της 23χρονης που εκδιδόταν στον οίκο ανοχής στην Καλλιθέα.

Εκείνη την έφερε σε επαφή με τον 48χρονο μαστροπό, ο οποίος άρχισε να της μιλά για τη μεγάλη ζωή, ενώ τα βράδια διασκέδαζαν σε κλαμπ και κέντρα διασκέδασης. Κάπως έτσι η ανήλικη κοπέλα ενέδωσε στις απαιτήσεις του μαστροπού.

Μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος, η ανήλικη μίλησε με παιδοψυχολόγο, ο οποίος διαπίστωσε πως το παιδί μόλις εκείνη την στιγμή άρχισε να καταλαβαίνει το τι είχε συμβεί στη ζωή της, χωρίς όμως ακόμα να έχει συνειδητοποιήσει την εφιαλτική εξέλιξη που θα έπαιρναν τα πράγματα για την ίδια, εάν δεν είχαν επέμβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών.

Πηγή: Espresso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here