Έξι απεργιακές συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη

0
7

 

Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Μισή ώρα αργότερα, στις 11.00, η ΕΔΟΘ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στον πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Στις 10.00 συμβασιούχοι στον τομέα της καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου, θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο Ωραιοκάστρου, ενώ πιθανόν θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της περιοχής.

Στις 13.30 στη φοιτητική λέσχη του Πανεπιστημίου Πακεδονίας, φοιτητές μέλη του Αυτόνομου Σχήματος , θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με αίτημα τη δωρεάν σίτιση.

Στις 19.30 μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, θα πραγματοποιήσουν μικροφωνική-συγκέντρωση, στην Καμάρα, στo πλαίσιo της καμπάνιας ενάντια στον «τρομονόμο».

Τέλος επίσης στις 19.30, η ΤΟ Κεντρικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο πάρκο Κρήτης, «στο πλαίσιο της δράσης ενημέρωσης, οργάνωσης και κινητοποίησης του λαού της περιοχής, ενάντια στους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, για την έκφραση της λαϊκής αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες».

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here