Εξηγήσεις από Βερύκιο-Τσιμτσιλή για την παρέμβαση Κοντομηνά (ΒΙΝΤΕΟ)

0
4

 

 

Να δικαιολογηθούν προσπάθησαν σήμερα στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δήμος Βερύκιος για όσα συνέβησαν στο χθεσινό Happy Day και κυρίως για την παρέμβαση του προέδρου του Alpha την οποία προκάλεσε όσα έλεγαν on air για το θέμα της ένταξης των Φούρνων στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε αρχικά, τα εξής: «Χθες, μπορεί να υπήρξε μια παρέμβαση, ήταν μια αυθεντική παρέμβαση ενός ανθρώπου που κάτι ήθελε να πει. Εγώ θέλω να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ότι 3 χρόνια που είμαστε εδώ ποτέ δεν μας έχει δώσει γραμμή στο τι θα πούμε, ποτέ δεν μας έχει απαγορεύσει να πούμε κάτι και γι’ αυτό σε αυτή την εκπομπή ακούτε πάντα όλες τις απόψεις. Είμαστε υπέρ της πολυφωνίας και ποτέ καμία άποψη δεν κουκουλώθηκε, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τσακώνομαι με τον Δημήτρη κλπ. Από εκεί και πέρα, αυτός ο άνθρωπος πέρα του αξιώματος που έχει, είναι ενεργός τηλεθεατής του Happy Day. Κάθε μέρα δεν χάνει το κομμάτι του Βερύκιου και του Λάμπρου».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος σημείωσε: «Εγώ όλο αυτό το διάστημα διαπιστώνω ότι η παρέα μας είναι μεγάλη και οι ίδιοι δεν το παίρνουμε είδηση. Αυτή η πρωινή παρέα αποτελείται από κάθε καρυδιάς καρύδι… από επιχειρηματίες, από ανθρώπους του μόχθου, από άνεργους, από εργατικούς, από κηφήνες… Επομένως, η θεματολογία, οι παρεμβάσεις μας και ο τρόπος με τον οποίο μεταδίδουμε και τις πληροφορίες πρέπει όλα να τα έχουμε κατά νου. Τι συνέβη χθες; Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι γνωστό ότι είναι ένας έμπορος, άνθρωπος του λιανικού εμπορίου. Το ότι έκανε την παρέμβασή του είναι και αυτό επιτυχία της πρωινής μας παρέας. Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός, ανάβουν τα αίματα».

«Το πρόβλημα είναι δικό σου, εσύ φταις. Δεν φόραγες το μάτι», είπε ο Δήμος στη Σταματίνα, ολοκληρώνοντας με χιούμορ το θέμα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here