Φ. Γεννηματά: Αδιαπραγμάτευτο «ναι» στο ευρώ

0
10

 

Την εκτίμηση ότι η ρήξη ισοδυναμεί με καταστροφή για την Ελλάδα, για όλες τις γενιές, για όλες τις κοινωνικές δυνάμεις εκφράζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Σε άρθρο της στην εφημερίδα Real News αναφέρει ότι: «η ρήξη και η επιστροφή στη δραχμή είναι οπισθοδρόμηση δεκαετιών, δεν είναι λύση για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας» προσθέτει δε ότι «αφήνει εκτεθειμένη τη χώρα μας, στις προκλήσεις και τις εντάσεις μιας ρευστής κατάστασης και μιας επικίνδυνης εποχής στα Βαλκάνια και στη Μεσόγειο».

Καλεί τον Πρωθυπουργό να κλείσει συμφωνία που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών και της χώρας και «να πει τώρα το μεγάλο ΟΧΙ στις ιδεοληψίες του κόμματός του για ρήξη».

Επισημαίνει ότι και οι εταίροι μας οφείλουν να σταθούν με αλληλεγγύη και σεβασμό στους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού λαού.
«Το ΠΑΣΟΚ με εθνική, δημοκρατική και κοινωνική ευθύνη θα κρίνει, θα αξιολογήσει και θα στηρίξει κάθε προσπάθεια που θα διασφαλίζει την ισότιμη παραμονή της χώρας στο Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση» αναφέρει κλείνοντας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here