Φαρμακερό σχόλιο του Άδωνι για τη Ζωή και το «στα 4» του Καμμένου…

0
4

 

Ένα φαρμακερό σχόλιο έκανε  ο Αδωνις Γεωργιάδης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έκανε παρατήρηση στον ίδιο και όχι στον Πάνο Καμμένο, που του φώναζε «στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα» επειδή διαμαρτυρήθηκε για όσα έλεγε.

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε εκφράσεις χαμαιτυπείου, αλλά αυτό διέλαθε της προσοχής της σεβαστής και δικαίας προέδρου. Αυτή η ευγενής φυσιογνωμία, η τυπολάτρης, που τηρεί ίσες αποστάσεις και ξέρει πράγματι να μην υπερβαίνει το ρόλο της, προτίμησε να πει μία εξυπνάδα προς εμένα».

Αναφέρεται στη φράση της προέδρου της Βουλής «Η συζήτηση, κύριε Γεωργιάδη, είναι σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας συνέκρινε το περιστατικό με ένα ανάλογο, κατά το οποίο η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε συμπεριφερθεί εντελώς διαφορετικά.

«Όταν ο κ. Σαμαράς είχε πει »είμαι της αντρικής σχολής», τον είχε διακόψει λέγοντάς του με ύφος ότι σεξιστικά σχόλια στη Βουλή απαγορεύονται όσο προεδρεύει εκείνη. Όταν ο κ. Καμμένος μου είπε »στα τέσσερα εσείς», που καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει, η κ. Κωνσταντοπούλου δεν πρόσεξε το σεξιστικό χαρακτηρισμό», είπε σε συνέντευξή του στον Σκάι.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here