Φέσσας σε κυβέρνηση: Πρέπει να σταματήσει η φοροκλοπή

0
1

 

Ο πρόεδρος του ΣΕβ μιλώντας στη γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου τόνισε «το ελληνικό ζήτημα δεν σηκώνει άλλες αναβολές από κανέναν, κάντε τη δουλειά σωστά και κάντε την τώρα», ζητώντας παράλληλα από τους εταίρους πιο γενναίες αποφάσεις για την Ελλάδα. Eπιπλέον ζήτησε πάταξη της φοροδιαφυγής, αναθεώρηση του μείγματος της οικονομικής πολιτικής και επενδύσεις. Όπως είπε ο Θεόδωρος Φέσσας, το μήνυμα προς την κυβέρνηση είναι ότι πρέπει να σταματήσει η φοροκλοπή και ο ΣΕΒ θα κάνει οτιδήποτε για να βοηθήσει στην πάταξη της φοροδιαφυγής και προς την ΕΕ ότι το μείγμα πολιτικής που συμφωνήθηκε δεν βγαίνει και πρέπει να αναθεωρηθεί.

Απηύθυνε δε πρόσκληση προς τα μέλη του ΣΕΒ, να φροντίσουν, ώστε να γίνουν επενδύσεις. «Να κάνουν, πρόσθεσε, όλοι σωστά τη δουλειά τους ώστε να φύγουμε από το τέλμα της υπερφορολόγησης και της υπανάπτυξης και να γίνουμε μια κανονική χώρα».

«Το εύλογο ερώτημα όλων είναι ένα: Βγαίνει το πρόγραμμα που έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση και θεσμοί; Ή γινόμαστε συνένοχοι σε άλλη μια προσπάθεια να σπρώξουμε το ελληνικό πρόβλημα στο μέλλον;» αναρωτήθηκε ο κ. Φέσσας, και προειδοποίησε ότι «με τα υφεσιακά μέτρα που υπάρχουν στο πρόγραμμα μαζί με μια ανόρεχτη εφαρμογή του, δηλαδή με άρνηση της κυβέρνησης να αναλάβει την πραγματική ιδιοκτησία του, η ανάπτυξη πράγματι δεν μπορεί να έρθει.

Αυτό που πρέπει να γίνει συμπυκνώνεται σε μια φράση: κάντε τη δουλειά σωστά και κάντε την τώρα. Το ελληνικό ζήτημα δεν σηκώνει άλλες αναβολές από κανέναν. Ούτε από την ελληνική κυβέρνηση, ούτε όμως από τους εταίρους μας, που λόγω των επιμέρους εθνικών συμφερόντων αρνούνται να λάβουν πιο γενναίες αποφάσεις για την Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here