Φίλης: Ατόπημα το άρθρο Πανούση – Είναι υπουργός, όχι σχολιαστής

2
6

Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει το άρθρο του Γιάννη Πανούση στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, με τίτλο «Νοείται Αριστερά του τίποτα;» .

Ο κ. Πανούσης στο άρθρο του  τονίζει πως Αριστερή Διακυβέρνηση δεν σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη και πως δεν είναι ώρα για «ανέξοδα ιδεολογήματα και ανούσια τσιτάτα, αλλά η ώρα της εμπέδωσης θεσμών πολιτικής νομιμοποίησης και κοινωνικής συναίνεσης».

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ χαρακτήρισε ατόπημα το άρθρο, σημειώνοντας ότι ο κ. Πανούσης είναι υπουργός κι όχι σχολιαστής.

O κ. Φίλης μάλιστα εξέφρασε τη θέση ότι στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει πλούσιος διάλογος και πως μόνο μια ομάδα έχει την άποψη ότι μέσω των δράσεων αυτών θα καταφέρουν να εκθέσουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. TΙ πάει να πει «αντιεξουσιαστικος χώρος;» (Και μάλιστα με πλούσιο διάλογο;;;)
    Ο αντιεξουσιαστής ειναι αυτός που αντιτίθεται στην «εξουσία» δηλαδή στην δυναμική βάση της κοινωνικής συνύπαρξης όπου καθημερινά (δυναμικά δηλαδή) η εξουσία και οι φορείς της εναλλάσσουν τους ρόλους τους είτε σε διμερές είτε σε πολυμερες επίπεδο

    Αν δεν καταλαβαίνετε ελάτε στην σχολή για σεμινάρια (εκεί συχνάζει τελευταία και ο Διογένης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here