Φίλης: Εκλογές σύντομα, υπάρχειπολιτικό θέμα

0
7

Πολιτικό θέμα για την κυβέρνηση, παραδέχτηκε πως υπάρχει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα Νίκος Φίλης, από τη στιγμή που δεν έχει 120 βουλευτές να τη στηρίζουν, και προανήγγειλε εκλογές μετά την ψήφιση των απαραίτητων νομοσχεδίων για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της χώρας.

«Έχουμε μπροστά μας να ξάνουμε πολύ μαλλί» είπε χαρακτηριστικά στον Σκάι.

«Όταν μια κυβέρνηση δεν έχει 120 βουλευτές νομικά δεν προκύπτει θέμα, πολιτικά προκύπτει θέμα. Έκλεισε η συμφωνία για τη χρηματοδοτική γέφυρα, έχουμε το δάνειο για τη χρηματοδότηση από τον ESM που θα τελειώσει 15-20 Αυγούστου, δεν έχει τελειώσει η προσπάθεια να βάλουμε τη χώρα σε τροχιά σταθερότητας και ασφάλειας».

Όσο γι την ημερομηνία των εκλογών απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι «το ΠΡΟ-ΠΟ με τις ημερομηνίες δεν βοηθά τα συμφέροντα του πολίτη, είναι σαφές όμως ότι υπάρχει ανάγκη λαϊκή νομιμοποίησης».

Και κατέληξε: «Η σταθερότητα της χώρας είναι συνυφασμένη με τη σταθερότητα της κυβέρνησης. Δεν συγκυβερνούμε με την αντιπολίτευση, δεν θα παραιτηθούμε του δικαιώματος και της εντολής του λαού να κυβερνήσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here