Φίλης προς Μητσοτάκη: Εύχομαι το πρόβλημα να είναι μόνο ακουστικό

1
6

«Αντί πολιτικής απάντησης, ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης, δήλωσε, ότι, ο κακός ήχος της μεγαφωνικής εγκατάστασης τον εμπόδισε να ακούσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε δήλωση-απάντηση ο υπυοργός Παιδείας Νίκος Φίλης στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Φίλης εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπου και διετύπωσε την πρόταση του κόμματός του για να εισπράξει το σχόλιο του κ. Μητσοτάκη ότι έφταιγε ο κακός ήχος στον χώρο και δεν άκουσε τη διατύπωση του υπουργού Παιδείας

Ο κ. Φιλής ανταπάντησε με σχετική δήλωση τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στον χαιρετισμό μου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, στο 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, αφού, απαρίθμησα τις διαφορές της δικής μας Αριστεράς με το νεοφιλευθερισμό και τη δεξιά κάθε μορφής, διατύπωσα, την πολιτικά αυτονόητη θέση, ότι, μπροστά σε προβλήματα που μπορεί να κρίνουν για δεκαετίες την πορεία της χώρας και τις τύχες εκατομμυρίων Ελλήνων, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για συγκλίσεις, ακόμη και συναινέσεις, με δυνάμεις του συντηρητικού χώρου.

Αντί πολιτικής απάντησης, ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης, δήλωσε, ότι, ο κακός ήχος της μεγαφωνικής εγκατάστασης τον εμπόδισε να ακούσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Εύχομαι, για το καλό της χώρας και της παράταξης που εκπροσωπεί, το πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη να είναι μόνο ακουστικό. Κι όταν, σε λίγες μέρες έρθει το τέλος της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, με μια συμφωνία που θα κλείνει την αξιολόγηση και θα βελτιώνει κατά το δυνατόν τη θέση της χώρας μας, να μην εκδηλωθούν ανάλογα «προβλήματα», που θα τον εμποδίσουν και πάλι να αντιληφθεί την πραγματικότητα».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here