Φλαμπουράρης: Δεν θα πληγεί η οικονομία από τυχόν εκλογές

1
6

Την άποψη ότι «δεν θα υπάρξει πλήγμα στην οικονομία από τις εκλογές» εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Mega, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της διεξαγωγής της διαδικασίας παροχής ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης και του ενδεχομένου διεξαγωγής εκλογών.

Αναφορικά με τη στάση της Αριστερής Πλατφόρμας επισήμανε ότι «για εμάς δεν έχει νόημα τυχόν αποχή των βουλευτών αυτών». «Ζητάμε από 162 βουλευτές να στηρίξουν την κυβέρνηση. Αν αυτό γίνει μπορεί να αποφευχθούν οι εθνικές εκλογές. Το μέτρο για εμάς δεν είναι οι 151 βουλευτές αλλά οι 162» συμπλήρωσε.

«Δεν έχει ξαναγίνει αριστεροί βουλευτές να ρίξουν αριστερή κυβέρνηση» συμπλήρωσε με νόημα.

Κληθείς μάλιστα να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας ότι είναι αυτοί που εκφράζουν «τα ιερά και τα όσια της παράταξης» ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε: «Θα ήθελα να θυμίσω στον σύντροφο Πετράκο την ιστορία με τη διάσπαση του ΚΚΕ. Όποιος οδηγεί τα πράγματα στη διάσπαση θεωρεί ότι αυτός υπερασπίζεται ιερά και τα όσια της παράταξής του».

Εκτίμησε επίσης ότι «θα είναι δύσκολο να μπει στη βουλή ένα κόμμα Λαφαζάνη».

Ξεκαθάρισε παράλληλα, ότι στις εκλογές δεν θα είναι υποψήφιοι όσοι καταψήφισαν την κυβέρνηση: «Ένας που καταψήφισε την κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στην κυβέρνηση που καταψήφισε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι «σε δύο θέματα κάναμε εκτιμήσεις που πέσαμε έξω. Το ένα ότι θεωρούσαμε ότι οι δυνάμεις στο εξωτερικό θα υποχωρήσουν σε ένα βαθμό στη λαική ετυμηγορία και δεύτερον ότι είχαμε υπερεκτιμήσει υπερβολικά τις δυνατότητες που έχουν οι χώρες του ευρωπαικού νότου να αντισταθούμε».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ανεπαρκής σε σημείο τραγικό και επικίνδυνο για την πατρίδα και τους Έλληνες. Όσοι παρακολούθησαν σήμερα το πρωί τη συνέντευξή του στο ΜΕΓΚΑ σίγουρα οργίστηκαν αφού διαπίστωσαν πώς εξαπατήθηκαν από τον άνθρωπο αυτό που τους παρέσυρε με ένα πλήθος από ψέματα που συνεχίζει να λέει, πώς του έδωσαν την εξουσία του τόπου, που βρίσκεται σε τόσο κρίσιμη κατάσταση, μα είναι ανίκανος μαζί με την παρέα του να τη διαχειριστούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here