Φλαμπουράρης σε συνταξιούχους: Θα δώσουμε μεγάλη μάχη να πάρετε 13η σύνταξη (ΒΙΝΤΕΟ)

0
17

Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου συνάντησαν εκπρόσωποι οργανώσεων συνταξιούχων, ενώ πραγματοποιούσαν πορεία, τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκο Φλαμπουράρη.

Ο κ. Φλαμπουράρης είχε σύντομη συζήτηση με τους εκπροσώπους των συνταξιούχων σε καλό κλίμα, παρέλαβε υπόμνημα με τα αιτήματά τους και τους διαβεβαίωσε ότι η συνάντηση που ζήτησαν με τον πρωθυπουργό, θα κλειστεί.

Όπως τόνισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, κατανοεί τα προβλήματα των συνταξιούχων, που του είχε θέσει αμέσως πριν εκπρόσωπός τους, και επεσήμανε ότι αυτά συσσωρεύτηκαν όλο αυτό το τελευταίο διάστημα από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.

«Τα κατανοούμε, θέλουμε να τα λύσουμε, αλλά πρέπει να κατανοήσετε κι εσείς ότι αυτά που συσσωρεύτηκαν επί 40 χρόνια και ιδιαίτερα τα τελευταία 5-6 χρόνια εναντίον των συνταξιούχων, των εργαζομένων, του ελληνικού λαού, δεν μπορούν να λυθούν μέσα σε πέντε μήνες», είπε.

Ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε, ότι η κυβέρνηση πέτυχε μέχρι τώρα να μην καταργηθούν οι επικουρικές συντάξεις μέσα από τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.

Σημείωσε, ότι «οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά» και πρόσθεσε πως «είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε με μεγάλη αγωνία και μεγάλο αγώνα να δοθεί η 13η σύνταξη στο τέλος του χρόνου, γιατί είχαμε πει ότι θα είναι μια σύνταξη των Χριστουγέννων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here