Φλαμπουράρης: Aν γίνει έκκληση στον λαό τότε οι πολίτες θα δώσουν τον οβολό τους

1
13

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Φλαμπουράρης δήλωσε ότι μετά το δημοψήφισμα οι εταίροι θα πρέπει να δεχθούν την νέα ετυμηγορία των Ελλήνων, να αποδεχθούν τη Δημοκρατία και να κάτσουν ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Σχετικά με τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για το δημοψήφισμα ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε πως δεν εννοούσε κάποια συγκεκριμένη συμφωνία και πρόσθεσε ότι εάν οι εταίροι βάλουν στο τραπέζι το mail Χαρδούβελη η κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να πάει σε συμφωνία χωρίς να ζητήσει την άποψη του ελληνικού λαού.

Τέλος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Mega, είπε πως ο κόσμος δείχνει την εμπιστοσύνη του στους διαπραγματευτές και τον πρωθυπουργό, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι εάν γίνει έκκληση στον ελληνικό λαό τότε οι πολίτες θα δώσουν τον οβολό τους για να συνεχίσει η κυβέρνηση την διαπραγμάτευση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα πάρεις τ’ αρ@@@δια μου φλαμπουράρη όχι τον οβολό μου. Ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι οβολός; Η κωλοεφορία δεν είναι; Έχω γονατίσει…
    Εσύ θα μου δώσεις υγεία; Πήγα στο νοσοκομείο και με πέταξαν έξω γιατί το βιβλιάριό μου δεν είναι θεωρημένο. Κανένας γιατρός δεν μου γράφει φάρμακα. Παιδεία θα μου δώσεις;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here