Φορτσάκης κατά υπ. Παιδείας: Να σταματήσει τον δυσάρεστο αιφνιδιασμό

0
5

 

Να υιοθετήσει μία ειλικρινή διάθεση ανταλλαγής ουσιαστικών απόψεων και να μην αιφνιδιάζει δυσάρεστα με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον Εθνικό Διάλογο καλεί το υπουργείο Παιδείας ο υπεύθυνος Παιδείας της Ν.Δ. Θεόδωρος Φορτσάκης.

Όπως αναφέρει, την παραμονή Πρωτοχρονιάς η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποφάσισε να προβεί σε μια ακόμη χαρακτηριστική «χειρονομία διαλόγου», εκδίδοντας Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για να ρυθμίσει σειρά κατεπειγόντων, όπως διατείνεται, ζητημάτων στην παιδεία, τα οποία αδυνατεί δήθεν να ρυθμίσει με τη συνήθη νομοθετική διαδικασία.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Φορτσάκη, το Υπουργείο Παιδείας προς το παρόν δεν προχώρησε στην προώθηση για άμεση ψηφοφορία στη Βουλή του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση που μόνο του, χωρίς καμία διαβούλευση, είχε προετοιμάσει με πλήρη περιφρόνηση του υποτιθέμενου Εθνικού Διαλόγου, όχι προς αποκατάσταση του τελευταίου, αλλά για το μόνο λόγο ότι, όπως φαίνεται, υπήρξε αντίδραση των εταίρων μας για ρυθμίσεις που περιέχονται σε αυτό και είναι αντίθετες με τις δεσμεύσεις μας για απεξάρτηση από την κομματοκρατία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here