Φωτίου: Ακόμα και μαρμελάδα θα φτιάξουμε για την ανθρωπιστική κρίση

0
8

 

Μέχρι και μαρμελάδα είναι διατεθειμένη να φτιάξει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως τουλάχιστον υποστήριξε η αναπληρώτρια υπουργός για θέματα ανεργίας, Θεανώ Φωτίου.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η Θ. Φωτίου ανέφερε ότι η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για να αντιμετωπίσει την κρίση και σκοπεύει να μην πάει χαμένο «ούτε ένα ευρώ».

Όπως ανέφερε, δεν πρέπει να σπαταλιέται τροφή που θάβεται ή πετιέται.
Σύμφωνα με την Θ. Φωτίου, τα τρόφιμα που θάβονται θα πηγαίνουν σε άπορους και σε σχολεία, ενώ όπως σημείωσε, η κυβέρνηση «θα φτιάξει ακόμη και μαρμελάδες» για όσους έχουν ανάγκη.

«Τα έχουμε ήδη έτοιμα αυτά και τα προωθούμε», είπε.

Μεταξύ άλλων και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της εξέφρασε την άποψη ότι το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τα κόμματα που διακυβέρνησαν την προηγούμενη περίοδο φθείρει το ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, η κυρία Φωτίου εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και διερωτήθηκε: «αυτοί που αποκαλούν ψευτράκο και απατεωνάκο τον πρωθυπουργό μας καλούν να συγκυβερνήσουμε;».

Η υπουργός ανέδειξε ως κομβικής σημασίας για τον ΣΥΡΙΖΑ την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο, αναγνωρίζοντας ότι το κόμμα είναι «εξαιρετικά τραυματισμένο».
«Στη Συνδιάσκεψη θα συζητηθεί τι σημαίνει μνημόνιο, ποια τα όρια, ποια αλλά μέτρα μπορούμε να πάρουμε» εξήγησε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here