Φοβάται ο Πανούσης και το γύρισε στο «ναι μεν, αλλά» ή συμβαίνει κάτι άλλο;

0
9

Παρακολούθησα τη συνέντευξη του Γιάννη Πανούση στον Νίκο Χατζηνικολάου, στο Star, περιμένοντας να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω για τις συγκλονιστικές καταγγελίες που είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες. Ποια στελέχη του Σύριζα τον απειλούσαν, ποιες διασυνδέσεις είχαν με τρομοκράτες και ποινικούς, ποιοι υπουργοί του ζητούσαν να αφήσει ελεύθερους τους κουκουλοφόρους, όσο ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Ομολογώ πως δεν έγινα σοφότερος, ακούγοντάς τον. Το αντίθετο, θα έλεγα. Απεκόμισα το συμπέρασμα ότι μάλλον να μαζέψει τις καταγγελίες, επιχειρούσε. Όλες του οι απαντήσεις ήταν του τύπου «ναι μεν, αλλά»

Και Σύριζα ψήφισε στις 22 Σεπτεμβρίου και «τσιπρικός» είναι και θα ήθελε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό για να μιλήσει μαζί του…

Γιατί έκανε τώρα τις αποκαλύψεις; Διότι πριν από 10 μέρες τον ενημέρωσε ο αρχηγός της ΕΥΠ ότι κινδυνεύει η ζωή του, όπως ανέφερε.

Τι συμβαίνει, άραγε; Μετάνιωσε γιατί μίλησε ανοιχτά και τώρα φοβάται; Εκτίμησε ότι αποκάλυψε περισσότερα από όσα μπορεί να αποδείξει στη Δικαιοσύνη, όπου τον παρέπεμψε η κυβέρνηση; Δεν θέλει να του μείνει η ρετσινιά του δημιουργού τεχνητής κρίσης -και, άρα, του υπονομευτή του πρωθυπουργού- που του καταλόγισε η υφυπουργός Επικρατείας; Ή μήπως υπερέβαλε στα όσα είπε;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here