Φοβήθηκε, λέει, η οπερατέρ γι’αυτό έβαζε τρικλοποδιές σε πρόσφυγες

0
10

 

Η Πέτρα Λάζλο, η γυναίκα οπερατέρ που εξόργισε όλο τον κόσμο προσπαθεί να απολογηθεί. Με επιστολή της σε Ουγγρική εφημερίδα αναφέρει ότι φοβήθηκε και πως ότι έκανε, το έκανε για να προστατευτεί.

Η Λάζλο η οποία δούλευε στο ακροδεξιό κανάλι της Ουγγαρίας N1TV και απολύθηκε, φαίνεται καθαρά ενώ καταγράφει με την κάμερα της, πρόσφυγες που τους κυνηγάει η αστυνομία, να τους κλωτσάει και να βάζει τρικλοποδιές σε μικρά παιδιά και σε έναν πατέρα που κρατάει αγκαλιά το παιδί του και τρέχει.

Μετά τη διεθνή κατακραυγή για την άθλια πράξη της η ίδια επιχειρεί να απολογηθεί και έστειλε επιστολή στην Ουγγρική εφημερίδα Magyar Nemzet.

Στην επιστολή της γράφει:

«Η κάμερα κατέγραφε χιλιάδες μετανάστες να σπάνε τον αστυνομικό κλοιό, ένας από αυτούς έτρεξε προς σε μένα και φοβήθηκα. Μετά κάτι έσπασε μέσα μου… Ξαφνικά σκέφτηκα ότι δεχόμουν επίθεση και έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να παίρνεις σωστές αποφάσεις την στιγμή που ο κόσμος βρίσκεται σε πανικό. Δεν είμαι μία άκαρδη, ρατσίστρια οπερατέρ που κλοτσάει παιδιά. Δεν αξίζω το πολιτικό κυνήγι μαγισσών εναντίον μου, ούτε τις απειλές θανάτου. Είμαι απλά μία άνεργη μητέρα ενός μικρού παιδιού που πήρε λάθος απόφαση. Ειλικρινά λυπάμαι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here