Φρόσω Κυριακού: Οδηγούσε ο Παντελίδης

0
16
Λύνει τη σιωπή της η Φρόσω Κυριακού σχετκά με το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

«Δεν οδηγούσα εγώ, οδηγούσε ο Παντελίδης», λέει ξεκάθαρα η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου σε δήλωση που φιλοξενεί η Real News.

Συγκεκριμένα, στη δήλωση, που η Φρόσω μαζί με τους γονείς της ενέκρινε μέσω πληρεξούσιων δικηγόρων αναφέρεται: «Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη τη 18.02.2016, η συνεπιβάτις του αυτοκινήτου που οδηγούσε  ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, Φρόσω Κυριάκου, καθώς και η οικογένειά της αναφέρουν τα εξής: Η κα Φρόσω Κυριάκου παραμένει νοσηλευόμενη στην οικία της, έχοντας υποστεί σοβαρό τραυματισμό και ισχυρότατη μετατραυματική διαταραχή. Ως προς τα σωματικά τραύματα, παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς της και ακολουθεί ειδική αγωγή για τη σταδιακή αποκατάσταση της υγείας της. Ο χρόνος περάτωσης της εν λόγω αποκατάστασης παραμένει, προς το παρόν, άγνωστος. Επιπροσθέτως, παρακολουθείται από ειδικούς, ψυχολόγο και ψυχίατρο, προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότατο ψυχικό κλονισμό, το σοκ και το πένθος, από τα οποία διακατέχεται, συνέπεια του ως άνω βίαιου ατυχήματος με τις γνωστές σε όλους τραγικές συνέπειες».

Παράλληλα, σημειώνεται πως «οι εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος αφενός ως προς τις ανακρίβειες που ακούγονται και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις, αφετέρου δε ως προς τις ολοένα και εντεινόμενες πιέσεις λόγω και έργω, προς την ίδια τη Φρόσω δεν αφήνουν περιθώρια περαιτέρω αποστασιοποίησης».

Μάλιστα, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της αποκαλύπτουν πως δέχεται απειλές. «Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η οικογένεια Κυριάκου αλλά και η ίδια η Φρόσω θα πράξουν ό,τι απαιτείται για να διαφυλάξουν τον υπέρτερο για εκείνους στόχο που είναι η πλήρης και βέλτιστη δυνατή αποκατάσταση των σωματικών και ψυχικών τραυμάτων της. Τα σενάρια που αναπαράγονται μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η αποσπασματική και μεροληπτική εκτίμηση  δήθεν στοιχείων του προανακριτικού υλικού, η άμεση και έμμεση αναφορά σε «ενδείξεις» και «αποδείξεις» και η αναπαραγωγή εκτιμήσεων από εξωγενείς παράγοντες δεν συμβάλουν πουθενά…..Ας αφήσουμε λοιπόν τους αρμοδίους φορείς να εκτελέσουν το έργο τους απερίσπαστα και ας παύσει η απόπειρα μετατροπής των θυμάτων σε θύτες.

Καλούμε δε τους αυτόκλητους υπερασπιστές της «αλήθειας», οι οποίοι «απειλούν» δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αποδώσουν δικαιοσύνη, να απέχουν από σχετικά λόγια ή/και πράξεις καθώς επιβαρύνουν την ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένη κατάσταση. Τέλος, και κυρίως θα θέλαμε να εκφράσουμε από ψυχής τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Παντελή Παντελίδη και να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στη Μυρσίνη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here