«Φρούριο» η Βουλή εν όψει της επίσκεψης Ολάντ

0
7
French President Francois Hollande attends a news conference with Croatian President Ivo Josipovic at the Elysee Palace in Paris October 9, 2012. REUTERS/Philippe Wojazer (FRANCE - Tags: POLITICS)

 

Την εφαρμογή του πρωτοκόλλου για την επίσκεψη ξένων ηγετών και αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα εφαρμόσει το κοινοβούλιο, με τις υπηρεσίες της Βουλής να έχουν τεθεί σε “συναγερμό» για την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, την Παρασκευή.

Ο κ. Ολάντ αναμένεται να απευθυνθεί στην Ολομέλεια, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, των αρχηγών των κομμάτων και των μελών της εθνικής αντιπροσωπείας.

Στη διάρκεια της παραμονής του Γάλλου Προέδρου στη Βουλή, για λόγους ασφαλείας, θα απαγορεύεται η κίνηση είτε υπαλλήλων είτε δημοσιογράφων στο εσωτερικό του Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει πάρει η ασφάλεια της Βουλής, θα πρέπει από νωρίς να βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους, ενώ δεν θα επιτραπεί σε κανένα δημοσιογράφο που θα παρακολουθήσει την ομιλία του κ. Ολάντ από τα θεωρεία, να έχει μαζί του κινητό ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή με την οποία μπορεί να φωτογραφίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here