Φωτίου για Πολάκη: Μπορεί να έλεγα και χειρότερα

0
7

 

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου όχι μόνο δικαιολόγησε τον συνάδελφό της αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, για την γνωστή του φράση-απειλή ότι έπρεπε να θάψει  δημοσιογράφο τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά  δήλωσε ότι η ίδια μπορεί να έλεγε τίποτα χειρότερο!

Μιλώντας το Σάββατο στην εκπομπή του Γιώργου  Αυτιά στον Σκάι ανέφερε «μπορείς να γίνεις έξαλλος και να χάσεις την ψυχραιμία σου», αναφερόμενη στην κριτική που δέχεται η ίδια. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να την παρουσιάσουν σαν «νούμερο» και «γυναικούλα» λόγω της συνταγής για τα… γεμιστά, στην οποία αναφέρθηκε η ίδια δημόσια και αποκρύπτουν ότι είναι καθηγήτρια του Πολυτεχνείου. «Τιμή  μου και καμάρι μου τα γεμιστά» πρόσθεσε!

«Επιθετική» ήταν όμως και με τον παρουσιαστή της εκπομπής Γ. Αυτιά, στον οποίο είπε με το «καλημέρα» της τηλεοπτικής της εμφάνισης: «Σε ακούω από το πρωί , κερδίζεις το όσκαρ καταστροφολογίας» ! Αιτία, ότι ο δημοσιογράφος είχε αναφερθεί προηγουμένως στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here