Φωτίου: Η ΝΔ μένει να μας στείλει για κρέμασμα

0
5

 

Με επάρκεια αντιμετωπίζει, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η κυβέρνηση το θέμα της Ειδομένης.

«Αυτή η κυβέρνηση σας διαβεβαιώ ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ένα μοναδικό πρόβλημα σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο. Η Ειδομένη, την οποία θα επισκεφθώ σήμερα, είναι ένα ευρωπαϊκό, τεράστιο πρόβλημα, κι ενώ το αντιμετωπίζει με επάρκεια που δεν μπορείτε να διανοηθείτε…Με μεγάλη επάρκεια», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Ερωτηθείσα σχετικά με τις καταγγελίες για τις διαδικασίες ανάθεσων των έργων για τη σίτιση η κ. Φωτίου επισήμανε ότι «ο κ. Βίτσας κατέθεσε ένα φάκελο στη Βουλή που έλεγε αναλυτικά πώς έγιναν μέχρι σήμερα οι αναθέσεις σίτισης και όλων των έργων για το προσφυγικό» και τόνισε:

«Δεν σκοπεύει κανείς να φάει, από το πολιτικό προσωπικό, από το προσφυγικό. Είναι ντροπή και μόνο να υπαινίσσεται κανείς κάτι τέτοιο».

Η ίδια υποστήριξε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση σήκωσε τόσο ψηλά τους τόνους που άλλος δρόμος δεν υπάρχει παρά να ακούσετε σε κάνα μήνα ότι θα επαναλάβουν με μας την ιστορία στου Γουδή, δηλαδή ότι θα μας πάνε ως προδότες της χώρας για κρέμασμα«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here