Φωτίου: Βεβαίως είναι μνημόνιο η συμφωνία, αλλά εμείς το δηλώνουμε

0
14
Ç âïõëåõôÞò ôïõ ÓÕÑÉÆÁ Èåáíþ Öùôßïõ óôç áßèïõóá ôçò Ãåñïõóßáò óôç ÂïõëÞ ëßãï ðñéí áñ÷ßóåé ç óõíåäñßáóç ôçò êïéíïâïõëåõôéêÞò ïìÜäáò ôïõ êüììáôïò, ÁèÞíá ÐÝìðôç 28 Éïõíßïõ 2012. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÏÑÅÓÔÇÓ ÐÁÍÁÃÉÙÔÏÕ

«Βεβαίως είναι μνημόνιο η συμφωνία, και με μέτρα που έχουμε καταγγείλει, αλλά εδώ υπήρξε η μείζων επιλογή…» παραδέχθηκε στον ΣΚΑΪ η υπουργός αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

«Το δηλώνουμε ότι άλλα λέγαμε και θα κάνουμε άλλα (…) Εμείς δεν επαιρόμαστε ότι έπρεπε να είχαμε εφεύρει το μνημόνιο αν δεν μας είχαν το είχαν επιβάλλει» παρατήρησε η υπουργός, αφήνοντας αιχμές για τον Άδωνη Γεωργιάδη.

«Δεν είναι κακό οι απεργίες του λαού, δεν είναι κακό να κατεβεί σε απεργία ο λαός, και εμείς συμφωνούμε, και εμείς θεωρούμε ότι έχουμε το σύνολο του λαού μαζί μας τεράστιες πλειοψηφίες, ενώ οι άλλες κυβερνήσεις είχαν απέναντι τους το λαό, εμπόδιζαν τις απεργίες» σχολίασε.

Τέλος, η κ. Φωτίου υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση της αριστεράς έδωσε 200 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here